Τελευταία Προβολή Ταινίας  στο Μουσείο Καποδίστρια – 29/8/2019

Δημοσιεύτηκε:

Αυτή την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019, ολοκληρώνονται οι Προβολές Ταινιών στον Κήπο του Μουσείο Καποδίστρια - Capodistrias Museum, σε συνεργασία με την The moonlight cinema caravan, με την αμερικανική ταινία ελληνικής συμπαραγωγής , υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, "Before Midnight".

Τελευταία Προβολή Ταινίας  στο Μουσείο Καποδίστρια – 29/8/2019

Αυτή την Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019, ολοκληρώνονται οι Προβολές Ταινιών στον Κήπο του Μουσείο Καποδίστρια – Capodistrias Museum, σε συνεργασία με την The moonlight cinema caravan, με την αμερικανική ταινία ελληνικής συμπαραγωγής , υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, “Before Midnight”.

Στο ξέφωτο του Μουσείου Καποδίστρια επέστρεψε φέτος το καλοκαίρι μία αγαπημένη συνήθεια: Προβολή ταινιών κάτω από τον έναστρο ουρανό! Για το κλείσιμο αυτής του κύκλου προβολών για το 2019 επιλέχθηκε μία ιστορία αγάπης που εκτυλίσσεται με φόντο την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Οικία – Μουσείο του συγγραφέα Patrick Leigh Fermor στην Καρδαμύλη.

Η ταινία “Πριν τα Μεσάνυχτα” (Before Midnight) αποτελεί το τελευταίο μέρος μιας τριλογίας. Είναι μια ιστορία αγάπης και περιπλάνησης πάνω στη φύση των σχέσεων, με πυκνούς διαλόγους, που εκτυλίσσεται μέσα στο πανέμορφο καλοκαιρινό ελληνικό τοπίο.

“Πριν τα Μεσάνυχτα” (Before Midnight)
Ρομαντική – Δραματική | 2013 | Διάρκεια: 108′
Σκηνοθεσία: Richard Linklater
Πρωταγωνιστούν: Ethan Hawke, Julie Delpy

 

Υπόθεση: Εννιά χρόνια μετά (την πρώτη ταινία) συναντάμε τους Jesse και Celine να κάνουν διακοπές μαζί με τις κόρες τους στην Ελλάδα. Το ζευγάρι ζει μόνιμα στη Γαλλία. O Jesse είναι πια επιτυχημένος ως συγγραφέας, αλλά φοβάται ότι κινδυνεύει η επαφή με τον έφηβο γιο του, από τον προηγούμενό του γάμο, που ζει στην Αμερική. Και η Celine, όμως, προβληματίζεται για τις επαγγελματικές επιλογές, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν αναστάτωση στην οικογενειακή ισορροπία. Ο δυο τους θα περάσουν μετά από καιρό μια νύχτα μακριά από την οικογένεια. Τι θα προκύψει από αυτή τη βραδιά;

 

Πέμπτη 29 Αυγούστου
“Πριν τα Μεσάνυχτα” (Before Midnight)
Ώρα: 21:30*
Είσοδος: 4€

*Το Καφέ και ο κήπος του Μουσείου ανοίγουν από τις 20:00.